05 December 2012

segmen siapa paling jujur


KLIK SINI
mangsa aku lagi . hikhokk :D

cik lyeen :)

okay bermula di sini . segmen yang ceqq nanti nanti kan sebenarnya . segmen soal jawab . haha tetiba rasa nak jawab soalan cepugangsa dengan rela hati nya :)

SOALAN <-- klik
  1. tengok kanan kiri , usha parents dia agak agak jauh dari pandangan bulat kan mata sebesar gajah yang boleh sampai dia nanges dengan sendirinya . then cium dia :D *act love kids :) *
  2. HAHA gila tak pernah ! siap boleh main balas balas kentut berirama lagi dengan orang yang dengar . *jujur sejujurnya ni ! :D*
  3. korek hidung normal . kalau dah gatal sangat depan orang pun pedulik hape . *kisahh pulakk org nak mengata * haha . cuma tak pasti lah ada ke yang perasan ke tak .
  4. hmm 2 december 2012 . baruu jeaa . hikhokk . sebab rindu yang teramat kat sidia yang jauh nun di utara (kedah.. den selangor ). *tidak akan berjumpa hampir 8bulan bermula dr minggu lepas * -..-
  5. silet kendil (maksud : pungkoq kuali *kan hitam*).terpaksa sensored sikit sebab macam lucah pulak bunyik nye kan . act tu bahasa JAWA ye anak anak . tahulah masa sekolah ceqq gelap sebab banyak join aktiviti sekolah :3 *bengong betul nasib baik sekarang dah tak nazak gelap macam dulu * haha
  6. 45.7kg berketinggian 156cm . *tak tanya kan ? biaq p aku nak habaq jugak tinggi aku yg pendek tuh * haha
  7. ambik henfon baling kat dinding sampai terburai segala anak anak dalam tu .*dalam hati kalau jumpa orang yg kena marah tu nak jea baling dekat lecak belakang tandas jiran *
  8. bio , physics , chemist , add math , SEJARAH .*banyaknye bebal jugak erkk -..-* siap kena baling dengan kotak besar sebab markah sejarah rendah (OO)
  9. haaa gila tak pernah ! bertekak depan kedai kopi arwah jiran ceqq . siap nangis2 bagai . *nampak sangat kebudak budakan disitu* sebab : minah tu tak puas hati kawan baik ceqq ajak ceqq p birthday party dia . -..-
  10. masa darjah satu mungkin atau pun start dari tabika mungkin ada admirer sorang anak cikgu neyh . tapi dah lost contact dari hujung tahun 2001 kodd . hmm sad :( HAHA
  11. 18 . *jujur* masa sekolah takut kena marah dengan abang =='
  12. sebulan . tahun lepas . dah jadi bekas tupperware . first couple lah kot tuh . erkk .masih belum matang masa tu :D haha 
  13. sebab bekas tupperware (ex gf) dia meroyan mintak mamat tuh balik dari ceqq . mengarut jadah ape tah aku bagi jea lah . kusut jugak -..-
  14. pernah . mungkin banyak sebab kodd . aku degil sikit ==' and salah satu daripadanya keluar pakai baju lengan pendek .sian mak aku :'(
  15. kalau dok sorang sorang kat rumah , bukak tv kuat kuat kat ruang tamu then duduk kat dalam bilik .*bukak tv tuh konon konon ada orang kat rumah lah nak hilangkan takut kalau memalam :D* 
  16. 3A 2B sahaja -..- bijak nak mampuih (OO)
  17. kalau boleh sebelum umur 25 tahun . sebab macam dah tua sangat jea kalau kawen lepas 25 tahun .tapi kalau dah jodoh lepas tuu nak buat acanoo kann . HAHA .sekarang baru 19thn *dan rasa nak kawen . erkk gatai :D*
  18. banyak sangat sampai tak terkira jari kaki neyh hah . salah satu nya nanti lepas kawen nak anak anak semua join tekwando . wachaaa ! HAHA *kalau hubby tak bagi tetap nak suruh dia bagi jugak . tak kire :D*
  19. EXAM . oh man ceqq malas nak ngadap nyo jang oiii . kena hafai tu hafai neyh . kalau keluaq kat soalan takpa tapi kalau tak keluar rasa nak koyak jaa paper tu kat dewan exam -..-
  20. haaaa ingat dah . suka bila dapat beli fon sendiri dengan titik peluh sendiri . first and last kodd . sebab lepas tu memang dah malas nak guna duit sendiri beli henfon . tak minat sangat pun :D *tunggu family belikan jea :D*
  21. suka blog ini Apakah ? *klik utk ke blog beliau .nama dia Mk Syahir . suka sebab dia punya entry sume meraban tahap kingkong nak terberak mungkin . kalau aku tengah sedih sedih , p blog dia pun boleh gelak sambil lap ayaq mata . HAHA
  22. yang taruk lagu mengarut dan memeningkan kepala DAN yang tak boleh di PAUSEkan . hehhh nak baca entry pun jadi semput dan terus malas pastuh PANGKAH TAB terus .
  23. tahun 2010 kodd . sebab semua budak kelas ada pesbuk then semua dah tak layan myspace masa tuh . untuk tidak ketinggalan aku pun create lah acc pesbuk tuhh .
  24. 6.30 pagi . tak perlukan alarm henfon kerana alarm dari jeritan mak aku mampu mengalahkan alarm henpon henpon yg ada .
  25. sejujurnya no critic . sebab seriusly suka dengan blog ney sebab comel jea background . *i'm jelly melly sebab blog ceqq buruk*

waaa banyak nyaa en mengarut kat atas tuh . semua tuh main taram taip ikut sesuka hati jiwa raga bakul basikal jiran sebelah rumah tuh jea . tiada pembohongan disitu .

untuk cik adik manis si penaja segmen , saya dah jawab semua soalan pada pukul 2:24am , 5 december 2012 . sekian .

haha okay tuh jea lahh . tata
wassalam :)

20 comments:

  1. kita join jugak ..BW awak ;)
    http://nabila-aziz.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ya comel. dah follow dh awak :)

    ReplyDelete
  3. done follow you. follow back ok ;)http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  4. jom join ga nie..banyak hdiah menarik..
    http://aliyatralala.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-aliya.html

    ReplyDelete
  5. ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

    ReplyDelete
  6. dh follow..follow back http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama:

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-yang-paling-jujur.html

    Jom join GA saya:
    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/giveaway-cuti-sekolah-by-priya.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama:

    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-yang-paling-jujur.html

    Jom join GA saya:
    http://princessaliessa.blogspot.com/2012/11/giveaway-cuti-sekolah-by-priya.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama.nice entry :)
    http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  10. nice entry and sep* tak suka physic and chemistry too XD
    btw from the same segmen ~

    http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  11. http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    Dari segmen yang sama. Jawapan yg jujur! Hahaha Follow back><

    ReplyDelete
  12. follow sini dari segmen yang sama :D
    - > http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  13. dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
    boleh shopping jugak sini
    sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  14. dri segmen yg sama :)
    http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  15. Anda ditag
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

    Join ye

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved therealjaja.blogspot.com