14 September 2012

only YOU

assalamualaikum semua :) lama tak menghupdate kejadah ney semua . sebab asal aku nak post jea aku blurr nak taip ape , nak tajuk ape , nak cerita pasal ape . ouchhhh blurr jeaa . okay malam opsss sebenarnya sudah pagi . 12:47 am kayy . gilaa dahh pepagi macam ney baru dapat idea sikit lahh . ciput jea pun . hihi

hmm tengok tajuk pun tahu kann . ini entry , entry jiwang punya . blog aku , aku punya suka lahh nak buat hapee kann aku tak ganggu nasik kat pinggan korang pun kalau korang menyampah nak baca . hehe . mencarut pula =='

yeah . only YOU !


sooooo gedikkk :P
ahaaaa he's the one . the ONLY one insyaALLAH .gamba ney dye yang edit tu ade lovey dovey bagai kat tengah tuhh . kikikkik .let me introduce himself lahh :)

nama : NUR SYAHID B. ARNAWARNU MUSSHA DAR
umur : 20 tahun . ( siTUA) hahahha
study : POLIMAS , Dip in QS . sem5 sudaa and dia senior course aku sebenarnye :D

cukuplah tayah explain banyak banyak . nak tahu lebih lanjut pegi umah dia tanya sendirik . HAHA .
hmm kalau dah jodoh tak kemana kan :) harap hubungan ney berkekalan insyaallah .


untunglahh depaaa


okay . this one jugak dia yg edit lagi . HAHA .haihh pakcik ney memang . pape pun aku sayang kau kayy :)
haihh tinggal berapa bulan jea lagi aku nak prac . SELANGOR-KEDAH memang dekat -.- take care of urself kayy budakk .loveyouu

dahdah cukuplahh kang makin mengarut . aku pun geli pulak nak baca kang . hahhaa . yelaa menaip ikut sesedap ajinomoto kat jitra mall jea kan . hmm . haha tata

wassalam .

25 comments:

  1. untung la kann.....moga berbahagia selalu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hang jangan jeles nahh . tu hubby ceq :3

      Delete
    2. smga bhgia syahid <3 syakira
      wlpun saya prnah sukakan awk syahid
      tp saya akui syakira lebih layak brsma awk
      jga syakira elok2
      smga cnta kalian hingga ke syurga
      ameen :)

      Delete
  3. zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzz kroh krohhh

    ReplyDelete
  4. zzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZ kroh kroh

    kroh kroh kroh

    ReplyDelete
  5. saya doakan kalian bahgia.anyway syahid awk sgt suit dgn syakira.dun wory saya tak kacau korang.saya bahagia bila org yg saya pernah sayang dlu bahagia bersama org yg dia syg.syakira,awk sbnrnya sngt2 knal dgn saya.bgtu juga dgn awk syahid.but sya biarkn kalian tdak mngnali siapa sya sbnrnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm tertanya tanya lahh . ney sape sebenarnya ? kalau nak privacy just DM jea kat twitter or PM kat fb kite eahh :)i'm waiting :)

      Delete
  6. xpe larh biar ia hbis stkat hari ni.tak smua yg kita nk kita boleh dpt.syahid org yg baik,jaga dia btul2 okay syakira.dia prnah crta kt sya pasal diri dia wlpun xdetail tp sya tau syahid ni baik orgnya.dia jujur.jaga dia elok2 ok.maafkn sya ya syakira n syahid sbb muncul kt sini.sya pnah bgtau syahid sya akn sntiasa doakn dia bahagia dlm lman sosial dia dlu.ok la assalamualaikum

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm still waiting .please let me know you . kita dua jea .

      Delete
  7. awk,sya xnk mlukakan hati sesiapa.sya tahu slap sya muncul kt blog awk.jgn rsau sya x extremely pun sygkn syahid.anggap sja sya menipu awk dan anggap sja sya tak pnah wjud.ya allah ya tuhanku,satukanlah syahid dan syakira.smga cnta kamu brdua sntiasa mekar.sya tak pnah pun bgtahu syahid yg sya trsuka kt dia.tak pe la bnda lpas jgn kenang.hope u guys happy :).sya bahgia dgn apa yg sya ada skrng.jgn rsau sya tak merampas kbhgiaan yg kalian miliki.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. kita sma2 prmpuan kn.awk,sya pilih untk sya rsa mcm ni.sya xkn ganggu awk.ya btul ckap awk,knapa sya muncul skrng kn?jgn risau sya bkn pengganggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab sama perempuan lahh jaja nak kita privacy sikit . girls talk please .bukan hal ganggu ke ape . i'm waiting .just kita dua .i'm keep it secret .promise .

      Delete
  10. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  11. so siapa nma sya.mention dlu kalu btul esok kita jmpa.bkn untk gduh tp untk sya bg sesuatu kt awk spya sya dpt lpakan dia buat slmanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  12. sorri kita sebaya.sya cuba lupakan dia.jgn rsau

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. smga bahgia :) ni last dr sya

    ReplyDelete
  14. ALA RILEK SUDA PUAN ANONYMOUS.......SEM 3 kann,sem depan nak praktikal kann....tumpu kat li jee.....nanti tersangkut dengan manager pulak,hahahahha....GOOOD LUCK YEA PUAN ANONYMOUS

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALA RILEK SUDA TUAN NUR SYAHID ...SEM 5 kann , sem lepas dah practikal kann .. tumpu kat belajar jea ..nanti tersangkut kat cik praktikal pulak .hahahaha .GOOD LUCK YEA TUAN NUR SYAHID

      Delete

Copyright© All Rights Reserved therealjaja.blogspot.com